dijous, 2 de desembre del 2010

AMB UNA MICA DE FRED.

El grup pelat de fred però amb ganes de pedalar.
Hola a tots, el diumenge passat "la comitiva" de ciclistes de Pobla van desafiar el gel viu que hi feia i  es van reunir 16 personatges per donar un tomet per la comarca. Aquest cop es van dirigir direcció Tremp  per escalar l'Alt de Fígols. En l'anada cap a Tremp una averia de Federic va trencar per uns moments "el pelotón" però a peu de port el gran grup tornave a estar agrupat.
Un cop els ciclistes estaven " al lío" van deixar clar que aquesta gent van per feina, aquest equip promet i s'haurà de tenir en compte a partir d'ara a les grans clàssiques catalanes i estatals.
Un cop a dalt, el grup format per Federic, Vargas, Kastri, Javi, Xulillo, Farré, Xes, Perati, Fàbregas, Plus,Matxa, Xavi Garreta, Eduard, Saul, Jordi de Castelló i Drudis van comentar les seves sensacions durant l'ascensió i van agafar forçes a base de mandarines i plàtans.
La baixada degut al fred no va ser gaire còmoda, camí de Pobla una altra avería, aquest cop de Pepe Vargas "Rodri" va tornar a trencar al grup, i quan tots ens pensavem que les sorpreses s'havien acabat Eugeni Plus ens va deleitar amb una convidada a l'habituallament de l'Argentería per tancar la jornada, abans havíem anat a girar Aramunt per acabar d'estirar les cames.
Una altra foto d'equip, Fígols.
Eugeni Plus, es va fer càrrec de l'habituallament del grup.
Perati i Federic treballant pel jefe de files.
Matxa cada dia més rodat.
Aquesta setmana degut al pont hi haurà més espectacles per carreteres pallareses, i recordeu que a partir d'ara l'hora de sortida serà a les 11.
Kastri, la revelació del pelotón.
Farré i Saúl comentant la futura temporada.
 FOTOS: PEPE VARGAS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada