dimarts, 25 de setembre del 2012

Pobla-Boixols-Pobla



Diumenge una vintena de corredors del SCC Pobla van sortir direcció Boixols. Els primers quilòmetres es van fer a un ritme tranquilet, però constant.Amb els primers repetjons de Figuerola  i Conques tothom es va anant posicionant  dins del grup. Només sortir d'Isona el fort ritme i la pujada constant van provocar diferents grups.Veterans con Postigo,Mike'ls, Adell i Serra van marcar un fort ritme que només van poder seguir els més joves del club i Manolo S, aquest últim sempre a roda d'Oriol. Per darrera lluita constant entre Fitè, Ordi i Pitxi, guanyada per aquest ultim a la fotofinish. Manolo B no perdia pistó i Oliva no volia atacar ,ja que els cubates de Moncortes li estaven fent un efecte estrany. Farreret,Buchas, Frederic,Tirapu i Peluquero van decidir pujar al seu ritmet.Fer esment que lo Farreret té la intenció de tornar a donar grans jornades ciclistes.
A dalt de Faidella alguns components , encapçalats per Farreret,van llançar l'ancla, els altres van continuar fins a Boixols. Una vegada el grup partit, "Cap de files  va ordenar reagrupament inmediat  a dalt de Faidella. D'aquí fins a Pobla "campi qui pugui" i pulsacions a dalt de tot.
Postdata: si algun  ciclista es troba un bitllet de 50€ entre Isona i Boixols, se li recompensarà amb una samarreta de La Bonaigua ,si el retorna al seu propietari el senyor Oliva.
El senyor Fitè no surt a la foto perque va preferir anar a buscar bolets, la qual cosa va aconseguir."Mirar Faccebok del SCC Pobla".


                                     
 El grup a dalt de Faidella, falta  algun component de l'expedició.



                                    
 Un primer grup a Boixols,Fitè i Pitxi discutint qui havia arribat primer



                                   
  Manolo S a roda dels futurs cracks.


Fotografies: Xes Serra.
Crònica: P&B




4 comentaris:

  1. LOS 50 LAGARTOS, JA HAN TORNAT AL SEU AMO,LOS VA TROBAR ******** !!!

    ResponElimina
  2. Us vaig veure passar per Tremp i feieu goig!
    Celebro veure l'èxit de l'SCC Pobla!

    ResponElimina
  3. David a veure si t'apuntes algun dia.

    ResponElimina