diumenge, 30 de setembre de 2012

Pobla-Pont de Suert-Pobla. Nou canvi d'horari de sortida 09:00horesDiumenge la comitiva estava formada per 13 valents, Frederic, Jordi Adell, Postigo, Cabanes Sènior,Cabanes Júnior, Xesco, Manolo, Pepe Vargas, Adrià Puyol, Ivan López, Joan Botxaca, Nil de la Paz i Pitxi.
Als primers quilòmetres ens ha deixat el senyor Manolo a causa d'una indisposició física, i a dalt de Perves Pepe Vargas ens ha abandonat donant una petita excusa.
El grup no ha defallit i ha continuat fins Pont de Suert, on desprès d'un petit avituallament ha reiniciat la marxa. Avui com el Cap de files no ha pogut assistir per motius professionals ,el senyor Postigo ha ordenat els moviments que es farien, com un nou reagrupament a dalt de Perves. A destacar a un futur crack com  Ivan López, el qual donarà molt a parlar.

El nostre president desprès d'una bona estona rumiant ha decidit no passar més fred a primera hora del matí, i ha decidit un nou canvi d'horari, essent a partir d'ara l'hora de sortida les 09:00 hores. 

El SCC Pobla dona la benvinguda al senyor Martí Pérez Pallas i se'l cita per properes edicions d'aqui a uns 14 anys.

Quilometratge: 79
Desnivell acumulat: 1464m

Fotografies, Pedro Postigo.
Comentaris P&B


El grup a dalt de Perves.


                                   
 Foto  a la sortida de Pont de Suert, el senyor Xesco de riguros hivern i els més joves de riguros estiu.Els més joves escoltant amb atenció les tàctiques ciclistes dels més veterans.Joves i veterans arribant tots junts a dalt de PervesCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada