diumenge, 24 d’octubre del 2010

CAP DE SETMANA 23-24 OCTUBRE

Hola a tots, aquest cap de setmana s'ha fet un parell de sortides per " lo pallars", dissabte un grup format per Farreret, Matxaquito, Postigo, Xes, Javi, Pito Moreno, Andreu, Llovich, amic de Llovich, Tirapu i Pepe Vargas "Rodri"  van anar fent cap a Pauls per confirmar al restaurant del mateix poble que aquella mateixa nit una bona comitiva de cicloturistes tenien pensat atipar-se en el seu local. Un cop confirmat i després d'un merescut refresc es van encaminar cap a Estavill, on l'escapat Pito Moreno va començar l'ascenció amb uns minuts d'avantatge sobre "el gran grup", una baixada a tumba abierta només surtir de Pauls va fer perillar el triomf d'etapa al principal favorit Xes. L'ascensió al coloso d'Estavill va ser memorable, grans vistes, bon sol i bona temperatura, i una etapa disputada on ben aprop de la meta l'escapat de la jornada va ser neutralitzat, un cop a dalt i després d'unes fotos i una bona xerrada baixada cap a Pobla on ens trobariem amb Manel del Camping i Víctor.
Avui diumenge el grup s'ha reduit a 5 persones, Tirapu, Xes,Federic,Farreret i Javi.Una sortida cap a Aransis parlant de les anécdotes del sopar del dia anterior, una sortida que com diria Tirapu ha sigut de "treball de vasos capilars". Finalment una molt bona sortida amb un millor vermouth a base de patates,berberechos i suquet de civada. La foto del dia que s'ha fet d'aquest quinteto no s'ha guardat correctament a la càmara i per tant no es podrà publicar, tot i que podeu preguntar a qualsevol dels 5 que lo millor no era la foto, sinó "la fotógrafa.
Pito Moreno explicant el seu atac a Farreret.
El grup preparat per la sortida.
El grup a Estavill
Matxa, el fitxatge d'hivern aguantant com un jabato.  


5 comentaris:

  1. Quina enveja... pel sopar vull dir!!!jajajaja
    El cap de setmana que ve, tres sortides a la vista... :)

    ResponElimina
  2. Abans de fitxar per l´equip, s´ha de passar la prova de foc:sortir de juerga un dia, i al dia següent pujar amb la bici a Pessonada...

    ResponElimina
  3. Schleck, com se t'acudeixi sortir la nit abans de l'entreno de juerga amb algun company d'equip seràs excluit del scc pobla, només volem gent seria i professional."Perdoneu, però algun ho havia de dir":-))

    ResponElimina
  4. S´ha de vigilar amb els juerguistes... que foten molt mal!!! :p

    ResponElimina