dilluns, 5 d’agost del 2013

FRANCA ESPECTACULAR I ACCIDENTADA


Els dies 3 i 4 d'agost el SCC va sortir direcció La França per tal de conquerir diversos cims esportius. Tot va començar dissabte desprès d'una bona matinada, el SCC va arribar a la localitat de Luz Sant-Sauver on una vegada deixats els bartulos a l'hotel ens va dirigir a Luz Ardiden, per començar no estava malament del tot, 13Qm al 7,7 de desnivell. Uns més rapids i  uns altres amb més precaució van assolir la cita d'aquest gran port ciclista. Algun membre d'aquest club va pulveritzar records a l'Strava, perque se'ns recorden de natres un bon temps. Desprès d'una bona baixada dinar de germanor a Luz i a continuació la idea era conquerir lo port d'Epargne a Cauterets. Baixant un menbre del club va decidir que ell d'Epargne no volia saber res i es va llançar al riu per refrescar-se una mica, amb la mala sort que es va trencar la clavicula.
Desprès del susto tots cap a l'hotel , menys un cap a Lourdes en ambulància. A la nit tots a l'hotel per gaudir de la faràndula de Luz, gais i lesbianes es van posar les botes amb la carn fresca del SCC Pobla.



Diumenge va ser un altra historia, desprès d'un bon esmorzar tots direcció Gavarnie per tal de conquerir el Col de Boucharo, alguns recordaran aquest nom per tota la seva vida. Aquest port no té res a envejar als mítics de la zona, es d'una dificultat superior a molts d'ells. L'encant de tot es el mega paisatge de postal que ens anem trobant sobre la marxa. Tots conquerint aquest port, menys un que va decidir guardar forces.
Una vegada fet el primer ,anem cap al segon al circ de Tromousse, aquí la calor començar a fer estragos al pelotò. Desprès de patir, patir, patir arriben a l'alberg de Tromousse i decidim dinar en un dels llocs més espectaculars que recordarem mai. Als propietaris de l'alberg els hi agradem molt els bitllets de 20€.
Descens cap a l'hotel , dutxar comunitària i cap a casa.


El senyor Circ de Troumousse.




El Col de Boucharo i el Kastri.




El gran dinar a Troumousse.

GRACIES A TOTS I FINS L'ANNEE PROXAINE.

Comentaris: P&B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada