dimecres, 3 de juliol del 2013

POBLA-COLL D'ARES


Sortida dominguera  direcció el Coll d'Ares, uns 11 corredors del SCC vam prendre part en aquesta aventura amb molta calor, i fort desnivell. Manolo S, Pep, Peluquero, President, Ordi, Manu V, Grau, Vargas, Farreret i Pitxi. Cap de filies va sortir més tard, va fer la volta al reves i va poder esmorzar a Àger. Fort ritme fins a Sant Esteve de la Sarga, allà reagrupament per encarar el Coll d'Ares. A destacar el nouvingut al pelotò, lo senyor Manu V," Lo cansalara del Pallars", el grup per no beure com el primer dia d'aquest noi ens adreçava a tots va decidir en un moment de descuit desunflar-li una roda a l'aturada a Sant Esteve. Aquest fet va deixar les coses com sempre havien estat, lo Manuel va arribar l'ultim desprès de cridar durant una bona estona " espereu-me malparits".
Aquest dia de calor va provocar les primeres baixades de glucosa i mal cos en alguns participants.
Avituallament a Ager, i escapada de M Vidal "molt emprenyat" direcció Tremp, la qual  Cap de files va intentar sufocar, cosa que no va aconseguir fins a Tremp.
Reagrupament a la font d Tremp i a tope fins a Pobla.

El grup a dalt del Coll d'Ares.

A destacar que el senyor PEP FELTER se,n va a viure a Solsona.El SCC et trobara a faltar ens aquestes sortides, i ens retrobarem ben aviat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada