diumenge, 2 de juny de 2013

POBLA-PERAMEA-POBLETA. ESMORZAR DE CLUBDesprès d'un dia amb molta feina toca relax i bons aliments. Bonaigua finalitzada amb èxit,  per tant tocava recuperació de forces a base d'un bon esmorzar a l'Arturo de La Pobleta. Uns 25 corredors, de bon matí ,s'adrecen amb més ganes de jalar que de pedalar direcció  a Gerri per tal de fer l'ultim esforç abans del gran àpat. No cal dir que la pujada a Moncortes va ser una contra rellotge individual  per tal de agafar un bon lloc per la foto posterior.
Algun component va pagar l'eforç del dia anterior i no va arribar en molt bones condicions a Moncortes, sobretot a causa d'algun caldo amb uns quants graus d'alcohol.
Esmorzar de germanor, aquesta vegada sense poema del senyor Trujillo, però ja ens va avisar que el proper esmorzar escriurà un poema de tres o quatre pàgines.
Discurs d'agraïment del Tirapu per la bona col.laboració, i quatre paraules emotives del president, "o van ser tres" fins que ell també es va emocionar.
De tornada escapada d'u grup reduït però ben avingut que el cap de files no va poder reduir per la gran quantitat de menjar que s'havia fotut.
L'any que be  tornarem amb més força.


Quin gran club , i quin gran esforç del dia anterios.Quina gran taula.

Comentaris: P&B
Fotografia: Primo i Vargas


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada