diumenge, 17 de febrer del 2013

POBLA-ALTRON


Diumenge 17 de febrer un grup format per 20 corredors es va adreçar al Sobirà per comprovar com estaven les carreteres desprès de les grans nevades. El grup estava format per Adell,Xes, Postigo, Perez,Cabanes,Tirapu,Fedredic,Kastri,Xesco, Oliva,Peluquero,Salamanaca, Vargas,Pep, Chala,Lina,Farreret, Manolo B,Figuera,Pitxi.
Sortida tranquil.la per tots menys pel senyor Lina, el qual va fer el seu atac suïcida fins arriba a la rotonda de Sort on va desaparèixer ,i mai més es va sapiguer res.
Pujada  a ritme alt fins a Altron, cap de files esmolant les dents no deixar escapar-se a ningú i menys a Javilin, alguns van optar per no forçar i no pujar fins a dalt. Farreret va demostrar que va ser un bon escalador i Salamanca @ Peluquero demostrant que cada vegada van millor. Peluquero se li va sortir la cadena i no va poder lluitar com ell volia, i volia molt,(llàstima).
Avituall ament a Altron i descens ferotge fins a Pobla, Cap de files atacant només sortir de Sort i deixant una fila de cadàvers fins a Pobla.

El grup a Altron

Es recorda que a la fotografia de grup només surtiran els que arriben fins al final del trajecte programat.



Passat i futur del SCC


Peücs amb cinta aïllant, qui va dir que estava tot inventat?

Comentaris P&B
Fotografies: Pitxi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada