diumenge, 18 de novembre de 2012

POBLA-RIALP-TORALLOLADesprés del sopar del club uns quants valents es van citar com cada diumenge.Aquesta vegada el grup estava format per Frederic, Tirapu, Kastri, Cap de files, Oriol Cabanes, Agustí Sellart, Pepe Vargas, Peluquero,Javi Perez, Eduard Cabanes, Alex Lazar i Pitxi.
Els primers quilòmettres es van fer a un ritme tranquil, tot comentant com havia transcorregut el sopar la nit abans, i qui l'havia liat ben gorda . Immediatament Tirapu va rebentar roda i no va voler continuar amb el grup fent mitja volta. El grup molt disgregat va arribar fins a Rialp on es va fer un petit avituallament. De tornada cap a Pobla  un fort ritme acompanyat de pluja emprenyadora  de Baro fins a Gerri,la qual ens va deixar ben frescos.A destacar Peluquero que amb les seves camotes no deixava  roda dels millors contrarrellotgistes fins ben be arribar a Pobla. El record de l'hora esta a punt de caure.
A Pobla els més valents es van adreçar fins a Torallola per acabar d'aixugar els maillots.


El grup a Sort recuperant forces.

Uns quants van arribar fins a Torallola


Meditant quan farà l'intent de trencar el record de l'hora.Aquest senyor puja, baixa, i sobretot tanca el bar a les 4 de la nit i desprès ve a pedalar. Un brindis per ell.
El club medita l'opciò de comprar una nova càmara de fotos i llançar al riu la que té el Pepe.
Comentaris P&..,la B aquest dia tenia una resaca considerable i no estava capacitat per fer cap crònica ni pedalar.

4 comentaris:

 1. B te tanta resaca que no pot fer c ap comentari!!!

  ResponElimina
 2. B no volia vindre perque tots portaven la mateixa camisa!!
  (reporter for president!! , gracies pels elogis)

  ResponElimina
 3. Quan B fa la crónica no hi ha tantes floretes ehhh!!!

  ResponElimina