dilluns, 29 d’octubre del 2012

POBLA-ESTAVILL-PESONADA-POBLA

Un cop més, degut a les inclemències meteorológiques (forta baixada de temperatura i vent, molt de vent!!) el jefe de files, amb el vistiplau de la resta de personal, es va decidir fer un canvi de ruta. Enlloc de baixar direcció Tremp (cap Hostalroi) que suposava trobar el vent de port de tornada i molt de vent pel camí,es va decidir pujar primer Estavill i després obligatori Pesonada fent 3 ports ja que la pujada a Senterada amb vent en contra es va convertir en tot un suplici.
La pujada a Estavill com sempre, tothom a la seva; avituallament a peus de la font tots juntets (veieu la foto) amb la primera nevada al Montsent. Baixada fresqueta fins a Senterada i gas a fondo,pero a fondo!!! fins a Pobla per després pujar xino-xano a Pesonada.
Els valents del dia: Fabregas, Pep, Jordi Salamanca, Pepe, Xes, Jordi Vilanova(vaja dia per tornar!!),
XavierP, Mateu i Xala.

Comentaris: B&P
Fotos: Fabregas




Primera nevada!!




Tots arroplegadets!!







El grup a Estavill











3 comentaris:

  1. Avui es molt fàcil fer bromes,però no las faré...baixant del roveló(montcortes) vaig veure un grupet parat al encreuament de estavill mirant una roda!! Que ere rodona?...ah i amb els vint i tres euros que m'ha cobrat el meu nebot de la rifa de nadal,compreu una màquina de retrats nova que desde 1987 ja està bé.

    __________EL REPORTER MISTERIÓS____________

    ResponElimina
  2. Reporter misterios: UN, si vas estar tant a l´aguait al bosc com a la carretera segur que vas emplenar el cistell, a veure si convides i DOS, la crisis no respecta ningú!!!

    B&P

    ResponElimina