dijous, 19 de maig del 2011

POBLA-CASTELL DE MUR

Hola a tots, aquest cap de setmana passat una grupeta no molt nombrosa van fer una volteta per la Conca de Tremp, volta als Masos, esmorzaret a Cellers i pujada cap al Castell de Mur tornant per Fígols. El grup format per Federic, Xes, Jordi de Castelló, Chala, Javi, Manolo i Pepe van passar una bona matinal per aquestes contrades. Vam aproritar la parada a Cellers per actualitzar el calendari i es prepara una sortida cap a França per fer el mític Tourmalet a principis de Juliol, ja s'informarà quan la junta ho acabi de parlar amb més detall. A més a més l'horari de sortida s'adelanta fins les 8.00 del matí, o sigui que ja sabeu, a dormir d'hora. Pel que fa a la sortida va ser bastant tranquila tret d'un atac a la tornada de Manolo que no va acabar de fructiferar, el bon treball del grup perseguidor van ajornar un matí de gloria de la revelació de la temporada. Disfruteu que com diu Jordi de Castelló no sabeu lo que teniu açí.

Menció especial per Farreret i la Xus, el SCC Pobla els felicita per portar una nova pubilla a La Pobla. Ara a entrenar que aquest any t'has tirat del carro Farré.


Foto made in Pepe.

Federic tirant del carro

Federic i Chala en plena ascensió


Apunteus aquest nom. Manolo, donarà que parlar.

El líder del grup, fins i tot patint treu un somriure,

2 comentaris:

  1. PERDONEN MI INSISTENCIA PERO NECESITO SABER DONDE ME PUEDO INSCRIBIRME A LA MARCHA DE LA POBLA DEL PROXIMO MES DE JUNIO.

    ResponElimina
  2. Aqui te puedes inscribir: http://www.bicinscripcions.com/versio01/publica/BNVP01V0_EntradaGrupo.php

    ResponElimina