diumenge, 7 de novembre del 2010

CAP DE SETMANA 6-7 NOVEMBRE

Hola a tots, aquest cap de setmana  la ruta del diumenge s'ha canviat degut a la climatología, s' hagut d'anar a buscar el sol i allunyar-nos de la boira. Dissabte al matí es va anar a Peracalç primer i Pessonada després, el grup estava format per Xes, Saul, Xulillo, Farreret, Matxa, Postigo i Javi, molt bon temps i bona sortida, la nota negativa va ser l'ensurt de Farreret amb una pedra que li va deixar la llanta de la bici bastant tocada.
A la nit, sopar de club a l'Hostal Montseny on hi va haver alguna actuació artística a càrrec de " Murugo The Mexican", molt bon sopar, bon ambient i regals per tots, amb moments emotius com la despedida de Manel que no el veurem fins al mes de Març.
El diumenge la idea era anar a la Font de les Bagasses però degut a la boira Sentís ha sigut el pla alternatiu, Pepe Vargas, Davis Riba, Xes, Federic, Xulillo i Javi han sigut els que han sortit a cremar els excessos del dia anterior, xino xano cap a dalt i Pepe Vargas atacant al peu de la pujada per alterar el galliner. La tornada cap a Pobla fent relleus i tots contents.
Federic apunt d'arribar a Sentís.
Aquesta setmana la baixa més sensible ha sigut la de Lluís Tirapu...una fisura al canell li farà començar la pretemporada amb retard, l'equip mèdic del club no ha volgut donar més detalls de la lesió però sembla ser que ha estat degut a alguna "criaturada".
Jefe de files, Xes Serra.
Després de l'enquesta realitzada al blog, el jefe de files del scc pobla serà Xes Serra per majoria absoluta.Felicitats.
Baixant de Sentís, inmortalitzant sortida
Dissabte a la font de Moncortés.

3 comentaris:

  1. Felicitar a l´Hotel Montseny d´Espui pel gran sopar que ens van oferir... tothom en va sortir molt content!!!

    ResponElimina
  2. bones sortides ! així m'agrada que us cuideu i no descuideu el vostre entrenament, salut i pedals !

    ResponElimina
  3. Venga va que hem de fotre un bon grup!!!

    ResponElimina