dilluns, 24 de març del 2014

POBLA-MONTLLOBAR



Diumenge van baixar les temperatures força, això acompanyat de la merda del vent va fer que la sortida fos una mica trista. Lo millor, la gran quantitat de corredors que es van aixecar com cada diumenge. Alguns components no van veure la predicció del temps i es van presentar en calça curta, i això baixant Montllobar es paga car.
La pujada a Montllobar no cal dir que va ser una contrarellotge individual, desprès la tornada tothom per lliure, alguns posteriorment es van adreçar a Pessonada i altres a Aramunt.


dimecres, 19 de març del 2014

POBLA-PONT DE SUERT



Crònica Pepe.

Adelanto de salida a las 09.30
Decidimos ir a Pont de Suert en vista del aire de Norte que pega tan fuerte (decisión acertada). Ahora la temperatura veraniega total. (el aire es caliente). Juls acertadamente se va a casa a ponerse ropa de verano, porque se nos presentó con el atuendo de invierno.
Viene por primera vez Pau. Un amigo de Jordi (Tremp). Es de Vilassar y viene los fines de semana.  Federic falla al ir a participar a la Brevet de Tárrega.
Vargas empieza a subir con ventaja Perves, pero finalmente Iván López corona (por delante de Ches y Ortega que no pueden darle alcance). “menudo escalador”. –bien es verdad que hoy se ha presentado con bici nueva y vuela
En la bajada “Javi Peluquero” tiene avería (pinchazo y problemas con el freno). Todo solucionado y llegamos a Pont para hacer la parada técnica con coca-cola y pasta.
De vuelta escabechina, pero no por la velocidad, a estas alturas de la temporada las fuerzas todavía están justas. Vargas dice haber tenido problemas, y el último kilómetro de Perves lo sube andando para no ver más visiones.
Nos reagrupamos en Perves y foto de rigor. Un 10 para Lina que pese haber ido el día anterior casi hasta la cima de Sallente (con tijón nuevo) se nos ha presentado en la línea de salida para hacer toda la ruta. A la vuelta a 1.000 por hora, pero en Senterada hay que hacer parada para reagruparnos, hemos perdido a Bochaca. “demaseado para mi, dijo”. Jornada de ciclismo para no olvidar.

Jordi de Tremp, todavía tiene un bonito viaje hasta Tremp. Cogerá la forma enseguida.


dilluns, 10 de març del 2014

POBLA-COVET


Diumenge amb bona temperatura i bona afluència de corredors, entre els quals cal destacar la nova incorporació "La Cannondale synapse" del senyor Pedrosa. Sortida tranquil.la fins al repetxon de Talarn on tots vam veure com aquesta canondale pujava a un ritme terrorífic. Una vegada el grup a la carretera de Vilamitjana segon atac brutal d'aquesta magnifica canondale ,nomès dir que cap dels components del pelotò va resistir. A continuació tots a ritme fins a Covet, trago d'aigua, platano, foto turística, i repetxon terrible de 2 km. Després diversos atacs sense sort ,fins que Tato i Vargas van escapar-se fins a Pobla, per darrera la locomotora negra duia el grup a un fort ritme.
La canondale synapse te bones qualitats però encara li falta una mica de fons , i els atacs es paguen cars.....continuarà

El grup a Covet

La Cannondale Synapse 

dimarts, 4 de març del 2014

POBLA-SANT SALVADOR-COMIOLS



Bona sortida de diumenge, una mica de fred només començar pero deseguida bona temperatura per començar l'ascensió fins a Sant Salvador de Toló, on desprès d'un avituallament d'uns 16 segons el grup principal decideix acabar d'arribar fins a Comiols. Desprès contrarellotge per equips fins a Tremp.