dijous, 6 de juny del 2013

FRANÇA MON AMOUR. KE VENIM! APUNTEU-VOS JA!

PROGRAMACIÓ SORTIDA A FRANÇA.

DISSABTE 03 AGOST

Sortirem de Pobla a les 07:00 hores direcció Bossost, on desprès d'un bon esmorzar agafarem la carretera del Portillon i arribarem fins a Arreau, on deixarem els cotxes.
Només sortint d'Arreau (11:00 hores aprox) pujarem el Col Aspin (11 Km. de pujada per calentar cames).
Baixarem Aspin i començarem a pujar el Tourmalet per la cara de La Mongie,  19 Km. de pujada duríssims.
Dinarem o saquejarem el restaurant del Tourmalet i després farem els 18 km de baixada fins Luz, on tenim l'hotel. Altres aniran a recuperar els cotxes.
Ruta planificada en 60Km. Temps en ruta unes 4-5 hores.

DIUMENGE 04 AGOST

Toc de diana 07:00 del mati, esmorzar a l'hotel i a les 08:00 hores a pedalar direcció el Col de Boucharo,(30 km de pujada constant i dura). Baixarem uns 18 km i agafarem la carretera direcció el Circ de Troumousse, uns 16 km que ens faran gaudir i patir a la vegada. A les 13:30 hores podem arribar a Troumousse on mirarem de dinar a dalt del port. Desprès baixarem uns 27Km fins a Luz.
Total uns 95km, de molt desnivell, millor no pensar .

Recordar que tindrem cotxe de suport, on podrem descansar, beure, i alimentar-nos si cal.

PODEU APUNTAR-VOS FINS AL DIA 16 DE JUNY. INGRESSANT 48€ AL NÚMERO DE COMPTE DEL CLUB:

                                      LA CAIXA   2100-3616-86-2100-199868

diumenge, 2 de juny del 2013

POBLA-PERAMEA-POBLETA. ESMORZAR DE CLUB



Desprès d'un dia amb molta feina toca relax i bons aliments. Bonaigua finalitzada amb èxit,  per tant tocava recuperació de forces a base d'un bon esmorzar a l'Arturo de La Pobleta. Uns 25 corredors, de bon matí ,s'adrecen amb més ganes de jalar que de pedalar direcció  a Gerri per tal de fer l'ultim esforç abans del gran àpat. No cal dir que la pujada a Moncortes va ser una contra rellotge individual  per tal de agafar un bon lloc per la foto posterior.
Algun component va pagar l'eforç del dia anterior i no va arribar en molt bones condicions a Moncortes, sobretot a causa d'algun caldo amb uns quants graus d'alcohol.
Esmorzar de germanor, aquesta vegada sense poema del senyor Trujillo, però ja ens va avisar que el proper esmorzar escriurà un poema de tres o quatre pàgines.
Discurs d'agraïment del Tirapu per la bona col.laboració, i quatre paraules emotives del president, "o van ser tres" fins que ell també es va emocionar.
De tornada escapada d'u grup reduït però ben avingut que el cap de files no va poder reduir per la gran quantitat de menjar que s'havia fotut.
L'any que be  tornarem amb més força.


Quin gran club , i quin gran esforç del dia anterios.



Quina gran taula.

Comentaris: P&B
Fotografia: Primo i Vargas


POBLA-HOSTAL ROIG




No estan en una cova, estant a Sant Marti de Barcedana ben abrigadets