divendres, 17 de maig del 2013

COMANDA DE ROBA DEL CLUB



Ja es pot realitzar una nova comanda de roba a través del portal :

Teniu temps fins al 23/06/2013.

No us encanteu.

diumenge, 12 de maig del 2013

POBLA-PONT DE MONTANYANA-PONT DE SUERT-POBLA

Com podeu comprovar segon cap de setmana amb sortida extra llarga .Malgrat el kilometratge gran presència de gent del club disposats a donar-ho tot i destacar un altre cop el gran nombre de jovent com a c
cosa habitual. ANEM BÉ!!
De la sortida poca cosa a comentar,lo habitual,Montllobar tothom al seu ritme,reagrupament a Pont de Montanyana on hi havia l´esprint especial disputat per Pepe i Fabregas(el resultat ja el podeu imaginar) i en grup fins Areny per esmorzar. Seguidament campi qui pugui fins el Pont i encara més fins Perves amb un nou reagrupament i a fondo fins Pobla.

Comentaris:B&P
Foto:Fabregas

Esmorzaret a Areny!!






















POBLA-TÒRREC-POBLA

Sortida matinera(encara que no tothom estava al cas) i una mica minvada de gent degut a la cursa de Racons de la Conca però, tot i així van sortir Manolo, Jordi A.,Xes, Farre, miquel´s i Fabregas; més tard es va  afegir Pepe. Bon ritme fins a Vilanova de Meiá amb les trampes del barranc de Tòrrec,bon esmorçar a la Penya Blaugrana de Vilanova (MOLT RECOMANABLE EL LLOC I BON TRACTE) i després cames ajudeu-me fins Hostal Roi on vam trobar Xavier P. i gas a fondo fins Pobla.                                                

Part del grup a Comiols
Esmorçant a Vilanova
Pujant el congost

Espectacular!!
Comentaris i fotos: B&P