diumenge, 30 de desembre del 2012

POBLA-SELLUI-BALESTUI


Com cada diumenge el SCC es va posar en marxa, Aquesta vegada tocava Sellui ,on el grup es va fer aquesta foto al poble de Balestui. Podem veure com la grupeta estava formada per: Peluquero,Salamanca,Oliva,President,Peñaranda,Vargas,Mateu i Cap de files.

Foto a Balestui.

dijous, 27 de desembre del 2012

JA TENIM JUNTA. NOVA LLICENCIA FEDERATIVA


Dimecres 26 es va celebrar la junta del SCC amb noves incorporacions i cares conegudes, durant la reunió es van debatre diferents temes relacionats amb el dia de La Bonaigua, els comptes del club, la creació d'una secció de BTT,les sortides del diumenge i diverses qüestions més.


Aquí teniu la nova junta amb moltes ganes de tirar això endavant.

President: Sr. Frederic Cases.
Tresorer; Sr.Eduard Cabanes.
Secretari: Pepe Vargas.

Una questiò important és la llicencia federativa per l'any 2013.
 Llicencia UCI: 72€
Llicencia Catalana: 59€

La quota es pot pagar, o bé donant els diners en mà al Frederic , o bé ingressant els diners al número de compte del club:
Entitat "La Caixa", número de compte 2100-3616-86-2100199868.
Recordeu posar el nom
Gràcies i continuarem treballant.

dimecres, 26 de desembre del 2012

POBLA- FIGUERETA- ESTAVILL

 Després de Nadal arriba Sant Esteve, després de menjar s'ha de suar. Sortida del SCC amb els següents personatges nadalencs, Xes,Tirapú,Albert, Mateu,Vargas,Oliva, Chala, Frederic i Pitxi, amb aquesta grupeta el ritme fluix no existeix. Calentament fins a la Figuereta, punxada d'Oliva i trobada amb Chala que no llegueix la web i no recordava l'hora de sortida.
Ritme fort, però fort fins a Senterada on el Cap de files no ha tingut prou i  ha manat arribar fins a Estavill per tal d'estirar les cames. Dia esplèndid per pedalar i gaudir del sol.
Arribada escalonada a Estavill on la gent del poble no ens ha donat ni aigua, i baixada fent relleus constants fins a Pobla per si algú no en tenia prou. La qüestió era fer gana pels canelons de Sant Esteve.
Comentaris P&B
Fotografia: Vargas a temps real


El grup una vegada fet Estavill

Pujant cap a munt , en aquell moment no es sabia on.




Un bon mecànic

POBLA-GURP-POBLA-LA MARATÒ


Com cada diumenge una grupeta de ciclistes entre els quals destaquen: Botxaca,Adell,Buchas,Vargas,Tuneu,Mateu,Cabanes Jr, Cabanes Sr,Salamanca,Javilin,Peluquero,Lina,Xes i Pep, es van dirigir a Gurp passant tenebres perilloses i adreçant-se a terres on la foscor no te cabuda.
La pujada a Gurp va deixar a cadascun on es mereix, Xes i Javilin pujant a un fort ritme, Mateu i Adell suant per seguir-los, Pep controlant pulsacions, i la resta patint per arribar. El comptaquilòmetres del senyor B va marcar a l'arribada uns 2 km més que la resta degut a les batzegades que feia pujant.
Una vegada fet l'avituallament corresponent baixada suau per la boira.
Peluquero va aprofitar el fet per atacar a traiciò i arribar sol a Pobla, per després dir que el seu fort ritme no el va poder seguir ningú. Peluquero s'ha d'atacar de cara i no aprofitant la foscor.
Una vegada a Pobla foto de grup en ajuda a la Marató.
Gràcies a tots per col·laborar.
Comentaris P&B
Fotografia : Vargas (massa tard).

 El grup a Gurp, el gos no pague la quota pertant no és del SCC.

Sense comentaris.


La millor foto del dia.

divendres, 7 de desembre del 2012

POBLA-SANT CERNI-FIGUEROLA

Sortida entre setmana amb molt fred i poques ganes de pedalar, aquesta vegada el grup estava format per Frederic, Kastri,Lina,Salamanaca, Adell,Xesco,Oliva,Javilin,Mikels,Victor,Marc Vilanova,Tato i Pitxi.
Ritme suau fins a Tremp i pujada accelerada fins a Sant Cerni, a destacar el senyor Lina que durant les primeres rampes d'ascens es mantenia amb el grup dels valents, desprès ja no.Degut al fort fred ,el grup decideix anar direcció Figuerola, on ens troben amb el Marc V i retornen cap a Pobla a un fort ritme.
Lina fent relleus al cap del grup fins que va veure a l'home del MAZO.Arribada a Pobla amb el grup molt disgregat , però amb la sensació que s'havia fet una bona sortida.
No tenim foto de grup a Sant Cerni per causes desconegudes, el fred era més fort que les ganes de posar.
Comentaris P&B
Fotografies:Javilin


Recordeu aquest nom LINA.


Aquest gos no entenia res

dimarts, 4 de desembre del 2012

POBLA-BASTURS-ISONA-POBLA


A l'espera de penjar alguna fotografia de la sortida de diumenge es realitzarà la següent crònica.La sortida de diumenge es pot resumir en aquestos datos, Pobla -1C, Tremp -2C, Basturs 1C,, Isona 3C i Pobla 5C, o sigui molt fred. A la sortida es van presentar Perez,Xes,Frederic,Albert,Mateu,Salamanca,Peluquero,Pep,Victor,Vargas,Pitxi. Sortida retardara per una avaria mecànica i per un descuit de material important, es recomana que a -1C s'agafin guants per evitar congelacions als dits de les mans, es un detall a tenir-ho en compte. Grup agrupat fins a Tremp, petit avituallament a Basturs, reagrupació a Isona i gran batalla ciclista entre Xes i Vargas  a la pujada d'Isona fins a la rotonda de la carretera vella. Tot va anar així, Vargas amagat a la cua de grup realitza un atac fulminant per demostrar la seva potencia, Xes assabentat de l'acció surt a la seva roda amb una força descomunal, lluita constant i .......,si voleu saber qui va guanyar avui a les 23hores al canal teledeporte repetiran l'espectacle.
Només sortir d'Isona avaria mecànica del president que gracies a les habilitats del senyor Dios, perdó Saül Delafuente es va poder solucionar.Arribada a Pobla amb tranquil.litat , ja que Cap de files es va quedar per ajudar al President.
Aquesta excursió també va fer feta pel senyor Victor però al revés.
Comentaris: P&B
Quan la càmera es desglaci es penjaran les fotos.

Esperant el bus a Basturs

Ja es veu qui tira del carro.