dilluns, 29 d’octubre del 2012

POBLA-ESTAVILL-PESONADA-POBLA

Un cop més, degut a les inclemències meteorológiques (forta baixada de temperatura i vent, molt de vent!!) el jefe de files, amb el vistiplau de la resta de personal, es va decidir fer un canvi de ruta. Enlloc de baixar direcció Tremp (cap Hostalroi) que suposava trobar el vent de port de tornada i molt de vent pel camí,es va decidir pujar primer Estavill i després obligatori Pesonada fent 3 ports ja que la pujada a Senterada amb vent en contra es va convertir en tot un suplici.
La pujada a Estavill com sempre, tothom a la seva; avituallament a peus de la font tots juntets (veieu la foto) amb la primera nevada al Montsent. Baixada fresqueta fins a Senterada i gas a fondo,pero a fondo!!! fins a Pobla per després pujar xino-xano a Pesonada.
Els valents del dia: Fabregas, Pep, Jordi Salamanca, Pepe, Xes, Jordi Vilanova(vaja dia per tornar!!),
XavierP, Mateu i Xala.

Comentaris: B&P
Fotos: Fabregas




Primera nevada!!




Tots arroplegadets!!







El grup a Estavill











dijous, 18 d’octubre del 2012

Dècim de la loteria de Nadal

 
Com cada any disposem d'un número de la rifa de nadal a disposició de tots aquells que es vulguin canviar la bicicleta.
Aquest any serà el 12941, a la venda en diferents establiments de La Pobla, també el podeu adquirir a través del senyor Frederic Cases.
Recordeu el preu serà de 23€.

dilluns, 15 d’octubre del 2012

POBLA-FIGOLS-CASTELL DE MUR-POBLA

Malgrat que la tardor ja comença a ensenyar les dents (8º aprox.), les sortides continuen sent bastant nombroses (16 corredors encara que a la foto se n`havia perdut un !! ).Destacar la presència de la gent més jove: Adrià,Ivan i Guillem i del que repeteix Jordi Salamanca .Bona  senyal!!!     Com heu vist al títol el sentit de la ruta es va canviar per decisió del president a causa de la boira, decisió que no va compartir el jefe de files i va provocar que endurís el ritme fins la cruïlla de Castell de Mur on es va reagrupar el "pelotón" , trenca-cames fins al castell i avituallament. La tornada com sempre, gas a fondo i segueix al que puguis.

Comentaris:B&P
Fotografia:Fàbregas i Xes






                                                           El grup a Castell de Mur

dilluns, 8 d’octubre del 2012

Pobla-Figuerola de Meià-Pobla



Diumenge un colleta formada per 10 bons ciclistes es va dirigir a Figuerola de Meià. Dona la benvinguda al senyor Salamanca i encoratjar-lo per properes sortides.



El grup a Figuerola de Meià.


Atac de Manolo S que només pot seguir Peluquero.

Fotografies Sr. Ortega B.