dijous, 19 de maig del 2011

POBLA-CASTELL DE MUR

Hola a tots, aquest cap de setmana passat una grupeta no molt nombrosa van fer una volteta per la Conca de Tremp, volta als Masos, esmorzaret a Cellers i pujada cap al Castell de Mur tornant per Fígols. El grup format per Federic, Xes, Jordi de Castelló, Chala, Javi, Manolo i Pepe van passar una bona matinal per aquestes contrades. Vam aproritar la parada a Cellers per actualitzar el calendari i es prepara una sortida cap a França per fer el mític Tourmalet a principis de Juliol, ja s'informarà quan la junta ho acabi de parlar amb més detall. A més a més l'horari de sortida s'adelanta fins les 8.00 del matí, o sigui que ja sabeu, a dormir d'hora. Pel que fa a la sortida va ser bastant tranquila tret d'un atac a la tornada de Manolo que no va acabar de fructiferar, el bon treball del grup perseguidor van ajornar un matí de gloria de la revelació de la temporada. Disfruteu que com diu Jordi de Castelló no sabeu lo que teniu açí.

Menció especial per Farreret i la Xus, el SCC Pobla els felicita per portar una nova pubilla a La Pobla. Ara a entrenar que aquest any t'has tirat del carro Farré.


Foto made in Pepe.

Federic tirant del carro

Federic i Chala en plena ascensió


Apunteus aquest nom. Manolo, donarà que parlar.

El líder del grup, fins i tot patint treu un somriure,

dilluns, 2 de maig del 2011

POBLA- ROTONDA TIRVIA+ PALLARESA

Hola a tots, cap de setmana ciclistic pel Pallars, dissabte un gran nombre de poblatans i pallaresos van fer la marxa de "La Pallaresa". Es va poder gaudir d'una bona matinal i sense incidents, que a la fi és el més important. Del SCC Pobla van pendre la sortida Xulillo, Xes, Saul, Javi, Postigo, Federic, Ferran, Tato, Vane, Mique'ls, Ordi, Xili,Boixereu i Fité, una bona colla per guanyar el premi al club més nombrós. No vam poder captar l'imatge de Xili baixant de la bicicleta a Boixols i donant per acabada la seva aventura degut a problemes estomacals, hi ha qui diu que aquell moment va recordar al del gran Miguel Indurain retirant-se de la Vuelta, vides paral.leles.
Diumenge uns quants valents van tornar a pujar-se a la bici per anar fins a la rotonda de Tírvia, Xes, Federic, Pepe, Fité, Vane, Grau,Xulillo, Postigo i Pep van donar colorido a la sortida, amb unes quantes anécdotes per explicar, però com que l'escripor del blog no hi era us ho explicaran ells mateixos si pregunteu.

El president, capità i alma mater del club recollint el premi al club més nombrós.




Entrenament capilar " Lluis Tirapu" direcció Llavorsí.



Postigo emplenant el dipòsit després de 2 dies d'esforç.


Tot i el retard, s'ha de felicitar a Xes per la seva segona posició a la marxa de la Segarra Solsonés de fa 3 setmanes.
Entre Xes, Xulillo i Saul estan deixant el club a l'altura del Saxobank cicloturistic.