dimecres, 30 de març del 2011

POBLA-SARROCA-MONCORTÉS-ENVALL

Hola a tots, diumenge passat es va poder fer la sortida malgrat que el temps va estar amenaçant gran part del matí. La sortida era Sarroca, Moncortés i cap a Pobla, però el jefe de files va voler afegir-hi una "tacheta", -"anem a Envall que hi ha unes vistes que flipareu"- aquestes van ser les paraules...i tant que el grup va flipar, però no de les vistes precisament. Pels que no hi heu estat, són 2,5km durs de pelar, per dir-ho d'una manera suau. El grup format per Xes, Pepe, Chala, un parent de Chala, Manolo, Albert, Jordi de Castelló, Lluís i Javi. La pujada a Moncortés molt bé, cadascú anar fent cap a dalt, però la d' Envall ja no tant bé, els esbufecs de la gent i les gratituds cap a Xes per la seva "gran idea" ho deien tot, però com que no deixem de ser masoques, als 2 minuts tots ben contents d'haver-hi arribat, algú hi tornarà aviat per treure´s alguna espineta, no direm noms... haver vingut...

La sorpresa de la jornada va ser Manolo, està fort com un toro i serà un component dur com una roca. Ja va avisar que està apunt d'arribar als 4000km, només n'ha de fer 3600 més...

De tornada cap a casa.
Envall, aneu-hi, sobren les paraules.
Manolo, durant uns minuts va parar de riure.
Vigileu que les sortides dels pròxims diumenges són a les 8.30, per fer la parada a esmorzar i fer més rotllet de grup i explicar batalletes.

FOTOS: PEPE VARGAS.

dilluns, 21 de març del 2011

CICLO VILAFRANCA

El grup ben acabat de dinar, cada any la taula és més gran.

Hola a tots, aquesta setmana hi havia la sortida a LLavorsí com a sortida de club, però molts dels components del Scc Pobla es van dirigir cap a la ciclo de Vilafranca. Un bon grup de poblatans i pallaresos estaven a la línea de sortida, Federic, Tirapu, Chala, Ordi, Fité, Xulillo, Xes, Ferran, Saul, David Peñaranda, Riba, Xili, Tato, Postigo, Boixereu i Javi eren " el team", la veritat és que la cosa ja fa goig i veure tanta gent de Pobla comença a fer "miedo escénico" al pelotón. Tothom en va acabar molt content, cadascú al seu ritme intentant trobar el seu grup va anar fent fins al final, Xulillo va destacar en el grup amb la seva 4a posició. Felicitació especial per Txili, Tato i Chala que van debutar amb un molt bon nivell.
Després vam fer un dinar explicant batalletes i passant molt bona estona, la batalla més comentada va ser la carrera de Fité, encara no es sap si va fer la marxa llarga, la curta, les dues, o un mix...l'important és la gran matinal que vam passar tots plegats.
D'aquest dinar en vam treure un altre sopar que farem, "el chef" d'aquest en serà Chala i com a "pinche" principal el jefe de files Xes. Hem de planificar la data.

El SCC Pobla vol felicitar a l'Edu Morcillo per la seva victoria a la ciclo de Vilafranca. Felicitats campió.

Txili, sobren les paraules.....

dissabte, 12 de març del 2011

POBLA-COMIOLS

A dalt de Comiols, bones vistes.
Hola a tots, molt bon cap de setmana el que vam passar la setmana passada, dissabte, diumenge i dilluns vam poder fer bastant caliu amb molt bones grupetes.
En la sortida de club del diumenge ens vam ajuntar una bona colla, el fred sembla ser que l'anem deixant i això permet sortir més d'hora i començar a fer tirades més llargues,en poques setmanes haurem de començar a plantejar el tema esmorzars.
Diumenge la colla estava formada per Xes, Tirapu, Xulillo, Federic, Miquel's, Postigo, Ferran, David Peñaranda, Xili, Tato, Ordi, Pepe i Javi.
Aquest cop direcció a Comiols, com diria Peñaranda ens va fer un dia "preciós". Ritme tranquil d'anada i pujant com és habitual cadascú al seu ritme, de tornada un ritme alegre tots plegats. Va debutar en el grup Ferran Albuixench, de Lleida, un altre bon fitxatge de cara a les próximes cicloturistes.
I parlant de cicloturistes, la setmana vinent sembla ser que ens trobarem un bon grup de poblatans i pallaresos a Vilafranca, quin goig que farem, no us oblideu la càmara de fotos que haurem d'inmortalitzar una bona foto.
Ens veiem.

Sortida de Pobla, David i Tirapu agafant "les riendes".
Va costar, per vam aconseguir posar-nos en línea.
FOTO: PEPE VARGAS.