dimarts, 23 de novembre del 2010

SETMANA DE DEBUTS





  
El grup a Sentís, "peazo equipo"
Aquest cap de setmana, malgrat el fred que va fer vam poder fer la sortida establerta, abrigats fins les orelles una bona grupeta es va dirigir cap a Sentís. Federic, Pepe Vargas, Xes,Javi, Farré, Matxa, Postigo, Plus i els "debutants" Jaume Fàbregas, Pitxi, Kastri i Perati.
Enfundats amb el nou equipament d'hivern del club vam fer xino-xano fins les Iglesies i un cop allí cadascú va anar al ritme que més li convenia.
Els quatre debutants van demostrar que havien entrenat "d'amagat" perqué van pujar a Sentís i aguantar tots els km com uns campions.
Un cop a Sentís, la neu als costats de la carretera deixava clar que a la baixada s'havia d'anar amb precaució.
Quant ja vam ser a la carretera general uns bons relleus  comandats per Perati i Pepe ens van portar a Pobla en un moment, vam continuar fins a Salàs per estirar les cames i després habituallament de fi d'etapa a l'Argenteria.
"Purito" Pitxi serà un escalador a tenir en compte, Kastri molt perillós als finals d'etapa degut als seus "hachazos", Fabre ja li poden posar muntanya, pla i el que sigui que el tio ni s'inmute, i Perati va deixar clar que és una bona roda a seguir en els terrenys plans-baixada.
Kastri en plena ascensió.
Pitxi tot seriós capademont!!

Fabre encarant la primera curva de l'ascensió.


Perati coronant Sentís.
 Es va disfrutar d'una bona matinal freda però molt entretinguda, i amb el personal que hi havie el riure estave assegurat,, que al final és el que interesse.

diumenge, 7 de novembre del 2010

CAP DE SETMANA 6-7 NOVEMBRE

Hola a tots, aquest cap de setmana  la ruta del diumenge s'ha canviat degut a la climatología, s' hagut d'anar a buscar el sol i allunyar-nos de la boira. Dissabte al matí es va anar a Peracalç primer i Pessonada després, el grup estava format per Xes, Saul, Xulillo, Farreret, Matxa, Postigo i Javi, molt bon temps i bona sortida, la nota negativa va ser l'ensurt de Farreret amb una pedra que li va deixar la llanta de la bici bastant tocada.
A la nit, sopar de club a l'Hostal Montseny on hi va haver alguna actuació artística a càrrec de " Murugo The Mexican", molt bon sopar, bon ambient i regals per tots, amb moments emotius com la despedida de Manel que no el veurem fins al mes de Març.
El diumenge la idea era anar a la Font de les Bagasses però degut a la boira Sentís ha sigut el pla alternatiu, Pepe Vargas, Davis Riba, Xes, Federic, Xulillo i Javi han sigut els que han sortit a cremar els excessos del dia anterior, xino xano cap a dalt i Pepe Vargas atacant al peu de la pujada per alterar el galliner. La tornada cap a Pobla fent relleus i tots contents.
Federic apunt d'arribar a Sentís.
Aquesta setmana la baixa més sensible ha sigut la de Lluís Tirapu...una fisura al canell li farà començar la pretemporada amb retard, l'equip mèdic del club no ha volgut donar més detalls de la lesió però sembla ser que ha estat degut a alguna "criaturada".
Jefe de files, Xes Serra.
Després de l'enquesta realitzada al blog, el jefe de files del scc pobla serà Xes Serra per majoria absoluta.Felicitats.
Baixant de Sentís, inmortalitzant sortida
Dissabte a la font de Moncortés.